SKMF

Mätningsingenjör sökes till Höörs kommun

 

Arbetsplatsbeskrivning

Välkommen till Höörs kommun! 

Höör ligger mitt i Skåne, med goda tågförbindelser, 16 000 invånare och en stadig befolkningsökning. Med omkring 1100 anställda är Höörs kommun den största arbetsgivaren. Många av våra medarbetare pendlar hit.

I Höörs kommun fokuserar vi på ledarskap och medarbetarskap. Vi strävar efter att ledarskapet skall vara tydligt, synligt och inspirerande för medarbetarna. 

Som medarbetare i Höörs kommun får du möjlighet att arbeta i en organisation som ständigt utvecklas. Vi sätter stort värde på bemötande och kompetens. Som medarbetare är din insats viktig för att vi ska uppnå målen för verksamheten och leverera hög kvalité. Alla medarbetare ansvarar för att bidra till en god arbetsmiljö och en god arbetstrivsel, genom en öppen och konstruktiv dialog, respekt och tolerans gentemot kollegor. Som anställd i Höörs kommun kan du förvänta dig att bli bemött av dina kollegor med ett professionellt förhållningssätt och god serviceanda. Vårt mål är att varje medarbetare ska känna arbetsglädje, stolthet och lust att lära. 

Geoinfo Mittskåne är en samverkan mellan Höörs kommun och Hörby kommun, placerad på Samhällsbyggnadssektor i Höörs kommun. Som medarbetare i Geoinfo Mittskåne är du varje dag med och formar vår gemensamma framtid. I ditt arbete får du möjlighet att möta människor och uppleva glädjen i att göra skillnad. 

Läs mer

Enhetschef Mät och GIS till Upplands-Bro kommun

Upplands-Bro välkomnar dig till en kommun på frammarsch där utveckling står i centrum. Ledorden i vårt arbete och förhållningssätt är HelhetssynEngagemang och Professionalitet.

Upplands-Bro kommun ligger vid Mälaren drygt två mil nordväst om Stockholm och ca 25 minuters pendeltågsresa från Stockholms central.

Vi är en expansiv kommun och har för närvarande närmare 27 000 invånare. Din blivande arbetsplats ligger i direkt anslutning till Kungsängens station.

Läs mer